2015. március 26., csütörtök

................




Sziasztok Kedves Olvasóink,

Most nem résszel jövünk... Ismét nem. Mint mindenki olvashatta a hírt, Zayn kilépett a bandából. Nem ecseteljük miért, mindenki tudja. 
Mint minden Directionernek, nekünk is megszakadt a szívünk, egész 25.-e estét végig sírtuk, nem tudtuk mit csináljunk. Reméljük, legalább ti megértetek, hiszen valószínűleg ugyan ezen mentetek keresztül. Sok ember csak nevet rajtunk és azt mondja, "csak egy tag, van még négy, ne fújd fel az ügyet" de ez nem ilyen egyszerű. Nem mi döntünk úgy hogy, hogy fogunk reagálni, csak jön és nincs mit tenni...
A részekkel kapcsolatos hírek pedig talán érthetőek, talán nem. Nem tudjuk mikor jön a következő. Egyszerűen nem jön az ihlet, hiába próbálunk írni. Eleunor szakitásával kezdődött és akkor most ez. Egyszerűen nem megy. Reméljük megértitek. 
Azt viszont mindenképpen kijelenthetjük, hogy akármikor is jön az új rész, Zayn benne lesz! Nem lép ki a bandából, nem tudnánk meg tenni. Legalább itt velünk kell maradjon... Képtelenek lennénk leírni amikor elbúcsúzik, már rágondolva is könnyes a szemünk, és éppen elég átélni, a kitalált világunkban nem kell megtörténjen. 
Egyszóval nagyon sajnáljuk az elmaradást, tényleg igyekszünk. Addig is maradjatok erősek Directionerek!<3
~ A szerzők

2 megjegyzés:

  1. Amikor megláttam, hogy Zayn kilépett azt mondogattam, hogy biztosan csak álmodom, és mindjárt felébredek. De nem így történt. Mérhetetlenül sajnálom, hogy így döntött, és sosem fogom elfelejteni, de sajnos az élet megy tovább, és szorítanunk kell a "csonka családnak", hogy ne adják fel. Directioner mindörökké!:)
    Ashlee xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen igazad van! És mi is így voltunk ezzel, másnap felébredni és látni, hogy nem tűntek el a hírek, hogy ez valóság, az volt a legszörnyűbb. Harrynek Louisnak Liamnek és Niallnek sok sikert a továbbiakban, és remelhetőleg a legtöbben kitartunk melletük:). Remélem a bloghoz is hamar visszatérünk, csak most kicsit lepadlózott ez, és motiváció hiányunk van... De addig is a directionerek itt vannak egymásnak, ki tudjuk majd heverni:)

      Törlés