2015. március 5., csütörtök

Szavazzatok!




Drága Olvasóink,

Mint tudjátok, jelentkeztünk egy blogversenyre. Jelenleg a "legjobb író" kategóriában lehet ránk szavazni. Ha tetszik a történet, kérlek jobb oldalt szavazzatok. Nagyon sokat jelentene nekünk, ez egy eszméletlen visszajelzés lenne. A linkre kattintva megtaláljátok (jobb oldalt) a közvélemény kutatást és ott a Midnight Memories-ra kéne kattintani. 
Előre is nagyon szépen köszönjük!<3

~a szerzők<3

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! :) Természetesen rátok szavaztam, de most nem is ezért írok. :) Nagyon várom az új fejezetet, hihetetlen dolgot tettetek velem! :D Mindig tudtam, hogy létezik egy 1D nevű banda, pár számukat ismertem, szerettem, de ennyi. Aztán véletlenül ráleltem erre a blogra, és elkezdtem olvasni a történetet. Rákerestem neten a fiúkra, ki hogy néz ki, legalább a nevüket tudjam... - ezzel kezdődött. Most meg itt szól nekem a sok One Direction szám és imádom őket :D Köszöntem a felvilágosítást és sok sok új fejezetet kérek, mert nagyon tetszik a sztori! :) Szép estét! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Elképesztően örülünk, hogy tetszik a blog, annak pedig még jobban, hogy megszerettetük veled a bandát. Félelmetes-de persze a jó értelemben-, hogy mi ilyet elérhetünk. Kaptunk már néhány nagyon kedves kommentet, de én személy szerint ennek örülök a legjobban❤
      A részt vasárnapra terveztük, de sajnos még nem lett kész, ha lesz elég időnk, akkor még a héten felkerül de hétvégén mindenképp.
      Köszönjük a szavazatod, és számítunk rád továbbra is:)❤

      Törlés