2015. február 22., vasárnap

32. What?!




Sziasztok, 
Idő közben átléptük a 10,000 oldallátogatást és nagyon szépen köszönjük nektek! Ez már egy szép kerek szám, valamint kommentek is érkeztek aminek szintén leírhatatlanul örülünk.  Reméljük ez a rész is tetszeni fog. Jó olvasást!


Chloe Rivers:
Kipattant a szemem, és nagy lendülettel ültem fel az ágyban. Kétségbeesetten néztem körbe a sötét szobában. A mellkasom zihált, és éreztem, hogy a szívem dübörög. Lassan kezdtem magamhoz térni, és lassan kisimítottam a verítékes  homlokomból az odatapadt tincseket. Ez már a sokadik alkalom volt, hogy így ébredek. Az éjjeliszekrényen lévő órára pillantottam. Negyed öt volt. Lassan visszadőltem a párnára, a fejem elnehezült. Nem mertem a szemem lehunyni, féltem, hogy folytatódik az álom. Hirtelen görcsös fájdalom hasított a hasamba, amitől kicsit oldalra fordulva összegörnyedtem. Nem tudtam, hogy az álom hatása e, vagy nem, de nagyon betegnek éreztem magam. Egyik pillanatban elöntött a forróság, aztán reszketni kezdtem a hidegtől. 
Beleégett a retinámba a kép, ahogy Harry szemei lassan lecsukódnak. Napról napra ugyanazt álmodom, és ugyanúgy nem tudok megállni. Hallom a csikorgó kerekeket, de már elkéstem. Újra és újra...Remegő kézzel húztam a nyakamig a takarót, majd lassan befordulva újra elaludtam.
A reggeli ébredésem sem volt kellemesebb. Mostmár egyértelmű volt: beteg vagyok. Normál esetben repestem volna, hiszen nem kell suliba mennem, és egész nap azt csinálok, amit akarok... Csakhogy rá kellett jönnöm, nekem többé már nincs suli. Nincs többé lógás, az életből nem lehet leigazolni az elmulasztott napokat. 
Ezek a gondolatok kissé elszomorítottak, így lehajtott fejjel csoszogtam ki a fürdőbe. Megnyitottam a csapot, hadd folyjon, és a kezemet a langyos, mégis frissítő vízsugár alá tartva néztem fel a tükörbe. Eddig úgy gondoltam, nem érdekel a betegség, délutánra jobban leszek, és elmehetek Ellel, Perrievel, és Sophival vásárolni. Már rég lefixáltuk, hogy ma veszünk valamit a végzős bálomra. Sajnos a tükörben látottak meggyőztek, hogy majd inkább máskor. A tenyerembe engedett vízzel óvatosan megmostam az arcom. Lassan felegyenesedtem, de éreztem, hogy a testemből kimegy a vér. Imbolyogni kezdett előttem a kép, majd foltokba fekete lett. A kezem valami fogódzó után kapott, de már későn, a lábaim összecsuklottak, akár egy rongybabának...

-Chloe! Chloe! Ébredj!
A szemeim kinyitva megpillantottam Olgát, amitől kicsit megnyugodtam, mert az utolsó gondolataim azok voltak, hogy mi van, ha senki nem talál meg itt ájulva. Felültem.
-Olga...-tapogattam a vizes felsőm -Leöntöttél vízzel?
-Dehogy, drágám. Csak meg volt nyitva a csap, és az folyt rád.
-Értem-kezemmel megtámasztottam magam a földön.-Meddig feküdtem?
-Rögtön jöttem, ahogy hallottam, hogy elestél. Talán egy percig. De mi történt?
-Nem tudom... csak...-nem tudtam elmagyarázni, a fejem még mindig nehéz volt.
-Minden rendben, Chloe?
-Igazából nem. Azt hiszem, beteg vagyok-húztam el a szám.
-Jajj, gyere segítek felállni, elmegyünk az ágyig, aztán megmérem a lázad.
Lassan, és bizonytalanul álltam talpra. Éreztem, nagyon gyenge vagyok. Nagy nehezen eljutottunk az ágyig, ahová Olga leültetett, majd egy "mindjárt jövök "-kel elsietett.
Amíg visszaért, lecseréltem a vizes pólómat, majd befeküdtem az ágyba. Tudtam, ha mást akarnék is, Olga biztos nem engedne sehova. Nagyon komolyan veszi a gondoskodást rólunk. Talán komolyabban, mint egy igazi anyuka...
Nyílt az ajtó, és Olga lázmérővel felfegyverkezve lépett be. 
-Tessék-adta a kezembe a lázmérőt, én pedig bevettem a számba.
-Figyelj Chloe, szeretnéd, hogy itthon maradjak veled?-kérdezte.
Tudtam, hogy ma kirándulni ment volna, néhány régi osztálytársával, és nagyon izgatott volt miatta. Olgának nagyon ritkán volt programja, szinte folyamatosan velünk volt, és tudtam, hogy ez most nagyon sokat jelentett neki. De azt is tudtam, hogy ha nincs más, aki vigyázna rám, akkor rögtön lemondja, akármennyire kérem, hogy ne.
A lázmérő csipogása szakította meg a gondolataim.
38.5. Figyelembe véve, hogy szinte sosem vagyok lázas, ez szinte döntötte a valaha volt rekordomat.
-Mutasd-kérte Olga, én pedig ahelyett, hogy odaadtam volna, gyorsan kikapcsoltam.
-Huppsz... Nyugi nem vagyok lázas, csak egy kis hőemelkedés!
-Add ide!-kérte, én pedig nyugodtan odanyújtottam. A homlokát ráncolva kapcsolta be.
-Chloe... Ha bekapcsolod, mindig mutatja a legutóbbi eredményt-nézett rám értetlenül.
-Ó...-a takarót gyűrögetve hajtottam le a fejem.
-Chloe, nem hagylak itt egyedül. Már hívom is Ashley-t!-állt fel, de megragadtam a karját.
-Várj! Tudok hívni valakit, hogy szemmel tartson.
Lassan megfordult, és sóhajtott egyet. 
-Rendben. Lemegyek, és felhívom az orvost, ha lesz valaki, mire visszaérek, akkor elmegyek. 
-Okés-mondtam, és gyorsan kezembe vettem a telefonom. 
Olga elmosolyodott, majd lassan kiment.
A címtáramat görgettem lefelé. Osztálytársam biztos nem jött volna, úgyhogy velük nem is próbálkoztam. Tudtam, hogy Louis és Eleanor lementek strandra valahol elég messze. Zayn és Perrie Harryvel és Niallel golfoznak. Ebben nem voltam biztos, de úgy emlékeztem, Liam is a barátnőjével tervezett valamit.
Éppen az S-betűs neveket vizsgáltam, mikor megcsörrent a kezemben a telefon. Max volt az, a teniszes fiú. Ezt teljesen el is felejtettem, úgy volt, hogy ma délelőtt teniszezünk... Egyszer csak, mint ha fény gyúlt volna az agyamban, mosolyogva húztam el a zöld ikont.
-Szia Max!-mondtam, és hangom kissé rekedtes volt.
-Szia, Chloe! Csak azért hívlak, hogy ne felejtsd el, hogy várlak fél 11-re!-hallottam a hangján, hogy mosolyog.
-Nem felejtettem el-füllentettem. -De sajnos nem tudok menni. Lázas vagyok, és itthon fekszem.
-Óh... Sajnálom. Gyógyulj meg!-hangja kicsit csalódottan csengett.
-Max...
-Igen?
-Az a helyzet, hogy Olga le akar mondani egy rég tervezett kirándulást, hogy velem maradjon. Tudom, mennyit jelentene ez neki... És azt mondta, ha találok valakit, aki...-a fiú félbeszakított.
-Menjek?
-Hát... ha nem okoz gondot, örülnék neki, és..-magyarázkodtam.
-Tíz perc múlva ott vagyok-mondta mosolygós hangon, majd letette.
A szám megkönnyebbült mosolyra húzódott. Nemsokára belépett Olga.
-Tíz perc, és itt van-nevettem rá.
-Hogy mondod?-értetlenül, de vidáman nézett rám.
-Menj, hódítsátok meg az erdőket!
Olga szótlanul lépett hozzám, és megölelt. 
-Egyébként hoztam lázcsillapítót-mondta, mikor szétváltunk.
-Ne aggódj, beveszem!-mosolyogtam, miközben a hideg rázta a testem.
-Köszönöm, Chloe!-Olga nyomott egy puszit az arcomra, majd elindult kifelé.
-Hé-mondtam, mire hátrafordult-Érezd jól magad!

Pár perc múlva hallottam ahogy a bejárati ajtó csukódik, én pedig az állapotomhoz képest hamar kikászálódtam az ágyból. Bevonszoltam magam a fürdőbe, majd a fésüt megragadva elkezdtem gubanctalanítani a szénaboglyát a fejemen. Szempillaspirált is vittem fel, nem fontos, hogy beteg vagyok vagy sem, rendesen kell kinéznem, nem hagyhatom el magam, mert egy rossz lépés és elrontottam az évek alatt felépített képet magamról. A szekrényben kutakodtam valami kényelmes, ámde normális ruha után, és átkoztam a pillanatot amikor engedtem a stylistnak kidobálni az összes melegítőt. Végül találtam egy pandás pulóvert amit használhatónak véltem, és felvettem egy kényelmes fekete cica nadrágot. 
Hallottam ahogy lent nyílik az ajtó és Max mosolyogva szól hogy megérkezett. Még gyorsan magamra tekertem egy barna, puha sálat és beugrottam az ágyba. Nem volt a legjobb választás, ugyanis megszédültem de mivel feküdtem nem volt hova leessek. 
Halk kopogást hallottam az ajtómon, mire mosolyogva felültem és szóltam hogy bejöhet. 
- Szia Chloe!- lépett be én pedig vigyorogva válaszoltam. Örültem hogy ő jött át. - Hogy érzed magad?- nézett rám kérdőn, miután leült a gurulós székembe. 
- Ahhoz képest, hogy eddig szinte sosem voltam lázas, egész jól.- eresztettem meg egy halvány mosolyt,mire elnevette magát. Megkértem, hogy lehetőleg inkább ő meséljen sztorikat, mert nekem fáj a torkom, úgyhogy mosolyogva kezdte el mesélni a tegnapi napját. 
- A Beckham család fiú tagjai döntöttek úgy, hogy teniszezni szeretnének. Nem sokat tudtak a sportról, legalábbis a három fiú, de elég hamar ráéreztek. Az apjuk pedig addig piszkálta őket, hogy nem játszanak rendesen, hogy a fiúk röhögve, ütővel kezdték el ütni.- mondta nevetve.- egy ki is szakadt. De persze kifizették.- tette hozzá ijedten, mikor eszébe jutott, hogy a tulaj lánya vagyok. Unottan megforgattam a szemem, ezzel jelezve neki, hogy semmi szükség ezekre a formalitásokra. Vette a lapot, és onnan kezdve már sokkal felszabadultabban beszélgettünk...

- Wow!- mondtam tettetett csodálattal, mikor Zack Efron megjelent póló nélkül a képernyőn. Éppen a Rossz Szomszédságot néztük, és előszeretettel piszkáltam Maxot, Zackről való áradozásommal. Mert azért meg kell hagyni tényleg nagyon jól néz ki. Röhögve lökött egyet rajtam amitől az egyensúlyom elvesztve szánkáztam le az ágyról és lezuhantam a padlóra. Ijedten hajolt felém, én pedig nevetve elterültem a padlón. Már szinte semmi bajom nem volt, legalábbis én úgy éreztem. Nevetve fogadtam el a felém nyújtott kezét, mire óvatosan felhúzott a kanapéra. Egy puszit nyomott az arcomra, ezzel kérve bocsánatot, én pedig felkiáltva mutattam a képernyőre, ahol Zack most teljes mellszélességgel a kamera felé fordult. Röhögve szúrta bele az oldalamba a mutató ujját mire vihogva felvisítottam. 
- Ha nem fejezed be, megint lelöklek!- lóbálta meg előttem az ujját fenyegetés képpen, de ő is elröhögte magát. Nem volt túlságosan tekintélyt parancsoló. 
Már a vége felé tartott a film, amikor hallottam csukódni a bejárati ajtót. Max zavartalanul nevetett tovább a pár perccel ezelőtt benyögött viccemen, én viszont kényelmetlenül kezdtem el fészkelődni. Szinte teljesen biztos voltam benne, hogy kik jöttek, így egy nagy levegő után az ajtó felé fordultam. Másodperceken belül lenyomódott a kilincs, és egy szőke fej bukkant elő. 
- Szia Chloe!- kiálltott fel Niall, majd mikor észrevette a mellettem mosolygó fiút, lefagyott. Feltűnően megpróbálta elzárni az utat a mögötte jövő elől, de esélye sem volt.  Harry röhögve félrelökte az ajtóban terpeszkedő szöszit és belépett az ajtón. A mosoly azonnal eltűnt az arcáról amint meglátta a mostmár kellemetlenül fészkelődő Maxet. 
- Hali...- szólalt meg rekedten és érzelemmentesen. Nem tudtam mi bajuk van, de rosszul éreztem magam, hisz egyértelmű volt, hogy Max jelenléte zavarta meg őket. 
- Sziasztok!- villantottam rájuk egy mosolyt, de nem nagyon reagáltak rá.- Ő itt Max, egy barátom.- mutattam a megszeppent fiúra, aki a gyilkos tekintetek kereszttüzébe keveredett. Intett nekik, amire egy biccentés volt a válasz, mind a két fiútól. Ideges lettem. Harrytől már megszoktam, hogy gyakran bunkóskodik, de Niall?! Ő elméletileg az egyik, ha nem a legjobb barátom. Az a minimum, hogy kiáll mellettem és jófej a haverjaimmal. 
- Mit csináltok itt? Nem golfozni mentetek?- a kezdetbeli lelkesedésem alább hagyott és már nem örültem annyira a látogatásuknak. 
- De, de aztán meghallottuk hogy beteg vagy, és gondoltuk ne töltsd egyedül az egész napod.- mondta Niall, és a szemébe kezdett visszatérni a szokásos csillogás. 
- De úgy látszik már megelőztek...- motyogta Harry a zokniját nézegetve. 
- Ja, már amúgy is éppen indulni készültem.- mondta Max, de láttam rajta, hogy csak a kínos szituáció elől menekül. 
- Nem kell menj, én hívtalak ide, ők nem rúghatnak ki.- mondtam neki teljesen komolyan, mire elmosolyodott és felállt. 
- Tényleg dolgom van, de majd beszélünk. Jól éreztem magam, köszi, hogy engem hívtál!- vigyorodott el, mire én is elmosolyodtam.- Gyógyulj meg Chloe!- mondta, majd nyomott egy puszit a fejem búbjára és elindult kifelé. A fiúknak biccentett egyet, majd az ajtóból vissza fordult és intett egy utolsót. Mosolyogva viszonoztam a gesztust, majd ahogy becsukta maga mögött az ajtót, sértődötten bedőltem az ágyamba. A filmet kinyomtam, így már nem volt hangulatom befejezni, majd lecsuktam a laptomom. 
- Ez mégis mire volt jó?!- néztem mérgesen a két fiúra, akik közben mintegy felszabadultan mellém telepedtek az ágyra. Nem ronthatnak csak úgy be, és tehetik tönkre a programom azért, mert nekik éppen olyan kedvük van. 
- Nem mi voltunk! Mondta, hogy programja van- emelete fel a szöszi védekezően a kezét, mire megforgattam a szemem. Álmos voltam ahhoz, hogy vitát nyissak erről, így inkább témát váltottam. 
- Milyen volt a golf?
- Szuper, mindenkit megvertem!- húzta ki magát büszkén Hazz, mire Niall felmordult. 
- Már meg ne haragudj, de amikor eljöttünk én álltam nyerésre!- mondta Niall felháborodva, és elkezdtek vitázni valami olyanról, hogy nem fejeződött be egy teljes kör, amikor megkapták azt az égi sugallatot, miszerint muszály meglátogassanak engem, ezért nem tudni biztosan. Miután 3 perc elteltével még mindig ezen ment a vita, kezdtem rádöbbeni, hogy ez sem volt egy jó témaváltás. 
Éppen Facebookon nézelődtem, amikor feltűnt, hogy szokatlanul nagy a csend. Zavartan néztem fel, és megláttam egy kék és egy zöld szempárt. Mind a ketten engem bámultak, és mit ne mondjak eléggé kellemetlen volt. Azonban még mielőtt megkérdezhettem volna mi a gyönyörködésük oka, megszólaltak. 
- Miért van rajtad smink?- Niall összehúzott szemöldökkel méregetett, és nem hazudok azzal, ha azt mondom, ez az a kérdés, amire legkevésbé voltam felkészülve. A meglepettségtől nagyokat pislogtam, és egyáltalán nem értettem, hogy, hogy jön ez ide. 
- Max miatt kented össze magad?- szállt be Harry is, és a mondanivalójából azt szűrtem le, hogy elkenődott valahol a szemem. De egy gyors pillantás az iPad képernyőre megbizonyosított, hogy csak átvitt értelemben értette.- Chloe beteg vagy! Legalább ilyenkor viselkedj természetesen!- csapott idegesen a combjára, én pedig nem értettem ezt a nagy felhajtást. Mármint ez csak egy kis smink!
- Nektek mégis mi bajotok van?!- próbáltam a lehető legdiszkrétebben megkérdezni tőlük, hogy mit szívtak, de a hangom lehet elárult.- Ez csak egy kis smink!- nevettem el magam zavaromban. 
- Igen, először csak smink, aztán kitudja...- motyogta Harry az orra alatt, mire idegesen odakaptam a fejem. 
- Chloe!- vonta magára Niall a figyelmet, mielőtt még reagálhattam volna.- Neked tetszik Max?
Köpni, nyelni nem tudtam. A szempillaspilártól eljutottunk a szerelmi életemig, szinte egy mondattal. 
- Ez hogy jön ide?- néztem rájuk értetlenül. Direkt nem adtam választ, de ezt nem is így fogom elmondani. 
- Úgy, hogy nem tartanánk jó ötletnek, ha összejönnél vele. Se mi, se a fiúk.- mondta ki Harry kerek perec, Niall pedig határozottan bólogatott mellette. Hogy mivan?!...
-Mióta van nektek ebbe beleszólásotok?!-kezdtem egyre idegesebb lenni. Elég nehezen jövök ki olyanokkal, akik megmondják mit csináljak. -Egyelőre még egyikőtök sem az anyám, hogy megtiltsátok!
-Chloe, félreérted, csak téged akarunk védeni...-próbálkozott Harry, de ez csak olaj volt a tűzre.
-Fogd be, jó?-üvöltöttem túl a magyarázkodásukat.-Tudjátok mit? Franc fog hozzátok elmenni pénteken! Talán egymásnak megmondhatjátok, kivel járhat és kivel nem, de engem felejtsetek el! Úgy döntöttem, pénteken randim lesz....
-Mégis kivel?-Harry gúnyosan nevetett -Csak nem elhívod?
-Egy tízesbe, hogy nem fogja-szállt be Niall is a cukkolásomba.
-Ti akartátok-mosolyodtam el idegesen -fizetek húszat, ha visszautasít-mondtam, és fülemhez emeltem a már búgó telefont...

2015. február 14., szombat

❤️❤️❤️❤️❤️




❤️❤️❤️❤️❤️Boldog Valentin-napot minden kedves olvasónknak!❤️❤️❤️❤️❤️
U.i.: Ne felejtsétek el megnézni a Night Changest;)

2015. február 8., vasárnap

31. Second Chance



Sziasztok,
Tegnap volt Január 7.-e, és ezzel hivatalosan is el kezdődött az On The Road Again turnéjuk a fiúknak.(Ez a kép az első koncertjükről van, Sydney-ből). Reméljük minél többen el tudtok jutni egy koncertre, és jól fogjátok érezni magatokat.
A kommenteknek nagyon örülnénk, jobban meghozná a kedvünk az íráshoz... Jó olvasást!:)



Chloe Rivers:

Mosolyogva sétáltam hazafelé az iskolából, immár az utolsó irataim közül az egyiket a kezembe tartva. Megcsináltam! A mosoly az arcomról letörölhetetlen volt és igyekeztem nem minden embernek a képébe vigyorogni. Múlt héten volt az utolsó írásbeli érettségim és büszkén mondhatom, hogy minden úgy sikerült ahogy terveztem. Biztos vagyok benne hogy jó jegyekkel mentem át. A fél fülemben a fülhallgatóból üvöltött a zene, a másikkal pedig a kocsikat, embereket, madarakat hallgattam. Mosolyogva forgolódtam a járdán mint egy őrült, de nem érdekelt ha megnéztek maguknak az emberek. Belém költözött a szabadság érzése. Többet nem kellett az iskola padban görnyedjek, nem volt több unalmas történelem óra, a tesik alatt nem kellett többé sérülést színlelnem és minden színesebbnek látszott. A madarak hangosabban csicseregtek, a májusi levegő frissebb volt mint valaha, sőt még az ideges autósok középső ujjait is kedvesebbnek éreztem, amikor véletlenül leléptem az úttestre. Nem kellett többet rossz jegyeken izguljak, nem volt több éjjelbe nyúló tanulás és nem kellett jópofizzak a velem együtt szenvedő diákokkal. Egyszerűen vége volt. Vége! Már csak a diploma osztó ünnepség lesz és a végzős bál. De addig még van egy kis idő, nem kell izguljak. 
Mindig azt hittem, hogy amikor elballagok hiányozni fog még a legutáltabb tanár is, hiszen mindenki ezt mondogatta. Nincsen több hülyéskedés a haverokkal órák alatt, nincsen több vihogás a barátnőkkel, nincsen javító dolgozat, csak te és a nagybetűs ÉLET. Most mégis itt álltam egy park közepén, ahol a fű már büntethetően zöld és hiába vártam a keserű érzést nem jött. Ha Londonban maradtam volna, ott végzek biztos bennem lenne a hiány, de itt nincs. Nem volt mihez kötődjek, nem voltak nagyon barátaim, a tanárokkal nem lettem puszipajtás a tanulással nem volt problémám, hiszen nem volt mi elterelje róla a figyelmem. Mindig úgy fogtam fel, hogy ez csak egy ideiglenes hely, hogy csak erőt gyűjtök, hogy majd innen rugaszkodok el és majd ott élek ahol akarok, azt csinálok amit akarok. Nem akartam emlékeket gyűjteni, nem olyanokat amik megváltoztatnának és egy megfoghatatlan módon ide kötnének. Nekem nem ez az otthonom. Én Londonból jövök, oda tartozom, azt akarom ha valaki azt mondja "otthon", nekem az a ház ugorjon be, ahol anyával éltem. Nincs szükségem Los Angeles hangzavarjára, poros utcáira és erre a gazdag nyüzsgésre, én Londonból jövök és ezt nem akarom elrejteni. 
- Because I'm happy...- kezdtem el nevetve énekelni a fülembe megszólaló slágert. Mintha a telefonom megérezte volna épp mire vágyom, a hangulatomat legjobban tükröző dalt indította el. Az eddig viszonylag csendes parkban a hangom tisztán és élesen hallatszódott. A két öreg néni felnézett a padról amin éppen ültek és egy halvány mosollyal jutalmaztak meg. -Clap along if you feel like a room without a roof- egyre hangosabban énekeltem. A parkon egy öltönyös férfi suhant át, az aktatáskájával és éppen telefonon beszélt. Már a megjelenéséből sugárzott, hogy ő bizony valamilyen nagy ember, és hogy bebizonyítsa az elméletem, miszerint neki bizony fontos dolga van és nem ért egyet az elfecsérelt időmmel, egy elég csúnya nézést küldött felém. Csak nevetve megráztam a vállam, majd hogy még jobban megmutassam neki, hogy nekem bizony ez így jól esik, már szinte ordibálva folytattam a dalt. -Because I'm happy... Clap along if you feel like happiness is the truth- nevetve forgolódtam, majd leguggoltam egy kislányhoz akit megzavarhattam a játékában, hiszen felém sétált. Csodálkozva, mégis mosolyogva vettem tudomásul, hogy azért jött hogy velem énekeljen. -Clap along if you feel like happiness is the truth... Because I'm happy.... Clap along if you know what happiness is to you....Because I'm happy....Clap along if you feel like that's what you wanna do- ketten hangoskodtunk a parkban, majd mikor véget ért a szám, nyomtam egy puszit a homlokára és elindultam most már tényleg a hotel felé. 
Nem igazán értettem ezt a felhőtlen jókedvemet, de valami leírhatatlan érzés volt. Annyi év lelki bezártság, bonyolult problémák és megmászhatatlannak tűnő akadályok után olyan volt, mintha szárnyra keltem volna. A mosoly az arcomról levakarhatatlan volt és szinte már retardáltnak éreztem magam a sok érzelem mentes üzletember mellett. Egy forgalmas járdán mentem éppen, amikor szemből biciklisek hangját hallottam meg, ahogy utat kérnek a hömpölygő tömegben. Nehezen ment nekik, minden ember sietett, mindenkit csak a maga dolga érdekelt, telefonok a füleken és oda hadartak, esetleg egy-egy anyuka rángatta a kezét a gyerekének, azt hajtogatva, hogy "el fogunk késni" vagy, hogy "kapkodd a lábad, nem érünk rá egész nap".  Nekem nem volt sürgős dolgom, nem siettem sehova, úgyhogy inkább lehúzódtam egy supermarket falához. Kitekertem a kezemben levő papírt, és elkezdtem tanulmányozni. Annyi állt rajta, hogy sikeresen elvégeztem az iskolát, és alatta ott volt minden tanár aláírása aki valaha is tanított engem. A testnevelés tanárom nevénél akaratlanul is elnevettem magam. Ott voltam amikor aláírták a lapot, és a képet jó mélyen el is raktároztam. Amikor a "kedvenc" tanáromhoz került a lapom, egy elképesztő nagy grimasszá változott az arca, és úgy írta alá, mintha csak élete legnagyobb hibáját követné el éppen. Belegondolva kicsit sajnálom az ott maradt gyerekeket, ugyanis most hogy én elballagtam, új áldozatot fog becserkészni. Eddig szinte az összes utálata rám irányult, és most, hogy én nem leszek új embert/embereket kell keressen.
Az osztályfőnököm aláírása volt a legelső az összes közül, és a kezem akaratlanul is végig simított rajta. Talán mégis lesz egy-két dolog amit hiányolni fogok. Az osztályfőnökömet leginkább egy nagyon modern nagymamához tudnám hasonlítani. Ha jól tudom egy-két  év múlva nyugdíjba vonul, így mi voltunk az utolsó osztálya. Mindig mindannyiunkkal kedves volt, de mégis mindig elmondta a véleményét ha éppen szükség volt rá... vagy akkor is ha nem. A cigi és a drogok ellen teljes mellszélességgel kiállt és nem egyszer tartott szívbemarkoló kiselőadást a káros hatásukról, ezzel megpróbálva bűntudatot juttatni a fiúk fejébe. Ha jól emlékszem egy rokona halt meg túladagolásban, ezért is vette annyira komolyan a témát. Senkivel nem kivételezett, nem voltak kedvencei, mindenkit ugyan annyira szeretett. Mellettem is mindig kiállt, és tudom, nagyon sok szerepe van abban, hogy a tesi tanárom végül megadta az elégségest. Bizton állíthatom, hogy ő volt számomra a legnagyobb pozitívum az egész iskolába. 
A többi aláírást nézve, minden kicsi és nagy emlék eszembe jutott. Hány kiváló és hány rosszabb dolgozat mellett állt ott egy-egy aláírás. Hányszor szóltam bele unottan az órájukba, hányszor néztek rám segély kérően néhány idióta hozzászólás után az osztálytársaimtól, valamint hányszor borítottam ki esetleg nevettettem meg őket egy-egy halálos unalmamban megfogalmazott viccel. De azok az emlékek is elárasztották a fejem, amikor éppen érdekes témáról volt szó, amikor a II. világháborút tanultuk, vagy amikor a világot hódító járványokról volt szó. Sokszor mentem el az iskola könyvtárába egy érdekes óra után, és belemélyedtem az anyag részleteibe. Amikor az árvákról tanultunk emlékszem nagyokat pislogva vártam az óra végét, nehogy elérzékenyüljek, Afrikánál pedig azért vártam a kicsöngőt, hogy a mosdóban végre rendesen kifújhassam az orrom és megmoshassam a könnyektől áztatott arcom. Mindig is szerettem azokat az órákat, attól függetlenül, hogy a tüdőm mogyoró méretűre zsugorodott a sok szenvedést hallva. Olyankor minden plázacica vagy nagymenő osztálytársam megmutatta a valódi énjét. Olyankor nem voltak közbeszólások amik vihogást váltottak ki, nem voltak a pad alatt megnyitott Facebook oldalak, mindenki a tanárt és a kivetítőt bámulta. Levetkőzték az apuci pici lánya esetleg fia szerepet, és megmutatták, hogy igenis van szívük. Persze ez a varázs kicsöngővel azonnal megtört, és ahogy elhagytuk a termet, máris elkezdtek minden hülyeségről beszélni, de addig, addig csend volt és mindenki figyelt. Természetesen azt sem felejtettem el, hogy hányszor tanultam egy-egy nehéz dolgozatra éjjelekbe nyúlóan, hogy hányszor szidtam a tanárokat amiért annyi házit adnak, vagy mert a héten már harmadjára íratnak dolgozatot, de ezek az emlékek most eltörpülni látszódtak. Már nem volt bennem harag mert nem tudtam aludni, nem éreztem igazságtalanságnak amiért jobb jegyet adtak a padtársamnak aki az egészet rólam másolta, már nem volt jelentősége. Itt volt az idő, hogy elengedjem ezeket s az ilyesfajta sérelmeket és csak a jó dolgokat zárjam a szívembe, hiszen vége van. Teljesen és biztosan vége. A tény miszerint ennyi volt, áramcsapásként kúszott végig a testem minden részén, kellemes, mégis kicsit üres érzést hagyva maga után. Nem voltam szomorú, nem akartam vissza menni, mégis a tudat, miszerint az életem első és egyben nagyon nyomós szakasza lezárult, kicsit megszorongatott. Tudtam, jó lesz ezután és nem sajnáltam, de egy kicsit azért más volt. Mostantól nincsenek kifogások, nincsenek elsunnyogott jegyek amik úgysem számítanak. Mostantól csak én vagyok, az akaraterőm és az élet. De nem féltem. A mosoly az arcomon ugyan úgy ott virított, csak most már tudtam mi történt. Elengedtem. Elengedtem mindent és az üres érzés kicsit megrémített, mégis erősebbé tett. Nem tudtam mire számíthatok, mégis kíváncsian és élettel tele indultam újra útnak, látszólag a hotel felé, de belül tudtam, hogy ezek az első lépéseim amiket teljesen én hozok meg. Körül néztem, az épületek falai magasabbnak tűntek, de tudtam, meg tudom csinálni. Vettem egy nagy levegőt, még egyszer, utoljára körül néztem, majd vadidegenekkel az oldalamon leléptem az útra, és a szembe jövő gyalogosokat gyors iramban kerülgetve indultam meg a célom felé. Tényleg elkezdődött...


- Chloe! Chloe várj!- hallottam meg egy hangot magam mögül, miközben a hallon siettem át. Pontosan tudtam, hogy ki szólítja a nevem, de direkt nem álltam meg.- Kérlek Chloe!- idegesen fújtam ki a levegőt, majd megtorpantam és megfordultam. Taylor kapva az alkalmon utolért, és megfogta a kezem, nehogy elmenjek. - Mit csinálsz délután?- mosolyogva kérdezte, de még mielőtt bármit is mondhattam volna, folytatta is.- Arra gondoltam, tarthatnánk egy csajos délutánt, masszázs meg ilyenek...- a szeme csillogott miközben beszélt, de nekem nem keltette fel az érdeklődésem ez a program. Ugyan már nem haragudtam rá, miután elmondta hogy sajnálja a drogos incidenst, de azért igyekeztem minél távolabb maradni. - Kérlek! Jól fogunk szórakozni! És tudod, hogy nagyon sajnálom a múltkorit... talán adhatnál egy esélyt, hogy helyrehozzam- szorította meg a kezem egy kicsit, és az arcára bűnbánó mosoly került. Nagyot sóhajtva adtam be a derekam, majd miután lelkesen közölte hova menjek, indultam is tovább. Nem volt szívem vissza utasítani úgyhogy már csak azért szorítottam, hogy ne legyen belőle katasztrófa. 
A fiúk apartmanja előtt lefékeztem és vettem egy nagy levegőt. Megkértek, hogy ide jöjjek iskola után, de ez most nem tűnt olyan jó ötletnek... Nem tudják, hogy "kibékültem" Taylorral, és szerintem nem is nagyon lelkesednének az ötletért. 
Még mielőtt észbe kaphattam volna, már az ajtó előtt álltam, és a kezem automatikusan nyomta le a kilincset. Nem vettem le a cipőm, ugyanis csak pár percre jöttem, és már megyek is tovább. A hangzavar alapján a nappaliban voltak mindannyian, és ahogy beléptem megláttam az Xboxot a kezükben. Éppen Zayn és Louis FIFA-ztak és láthatóan nagyon beleélték magukat. Az állás egyenlő volt, de Zayn és a neki szurkoló Liam kiabálásából azt szűrtem le, hogy Louis megbökte egy gól helyzetnél, és azért rontotta el a rúgást. Ezt persze Louis hangosan cáfolta, és Harry is rendesen ontotta magából az okosabbnál-okosabb tényeket, miszerint Zayn amúgy is elrontotta volna. És akkor ott volt még Niall, aki ahogy láttam egyik oldalon sem állt, inkább jót röhögött az egészen, miközben pattogatott kukoricát dobált a szájába, amit persze csak ritkán kapott el. Ő vett észre először, és szerintem egyedül, majd miután közelebb lépkedtem a kanapéhoz, fél kézzel átkarolta a derekam és az ölébe húzott. Nyomott egy puszit az arcomra, én pedig kihasználva ezt az időt, lenyúltam egy kis kukoricát. Nem haragudott meg, inkább az ölembe tette az egész tálat, és onnan falatozott tovább. Louis fél kézzel elengedte a kurzort és megpróbált ő is szerezni az eleségből, anélkül hogy elszakadna tekintetével a képernyőtől, de meg is lett az ára. Niall mérgesen csapott egyet a kezére, ezzel jelezve, hogy ez az ő tulajdona. Nevetve fújtam bele a vállába az arcom, és beszippantottam a jellegzetes illatát. Szerettem vele lenni, az elmúlt idő alatt nagyon közel kerültem hozzá. Megbeszéltük azt a randi féleséget, és most már minden rendben van köztünk. Bármiben számíthatok rá, persze a többiekre is, és sokat lógok vele. Mindent tudok róla, és ő is sokat rólam. Nem mindent, annyira még nem nyíltan meg, de szemmel láthatóan fejlődök. A többi fiúval is csak szorosabb lett a kapcsolatom, Zaynnel elkezdtem bepótolni az elmaradott időt és elmondtam neki a családomról a tudnivalókat. Jó sok időbe telt mire végre megjegyzett minden részletet, de sikerült neki. Louissal rengeteg hülyeséget csináltam már, és büszkén elmondhatom, hogy azt mondta nálam jobb bűntársa még sosem volt. Természetesen vele is szoktam másról beszélgetni, és tényleg sokat tud rólam, ha nem is tőlem, akkor Eleanortól, akivel nagyon szoros barátságot alakítottam ki. Persze Sophival meg Perrievel is jóban vagyok, csak El mégis egy kicsit más. Liam lett hivatalosan is a fogadott bátyám. Mindig tőle kérek segítséget a komolyabb ügyekben, bár a többiekben is megbízom, mégis Liam az akihez először fordulok. Lehet a legelső közös emlékünk is közrejátszik ebben, hogy megengedte hogy ott aludjunk, de az biztos, hogy sosem hagyott cserben amiért nagyon hálás vagyok. És utoljára Harry... Na ez elég bonyolult. Bizton állíthatom, hogy ő az az ember mindannyiuk közül, akivel legtöbbet vesztem össze. Apró dolgokon, és nem tartottak sokáig, de sokszor összeszólalkoztunk. Ettől függetlenül, tudom, hogy ha bármikor segítségre lenne szükségem, azonnal ugrana, mindenféle gondolkodás nélkül. És ez fordítva is teljesen igaz. 
- Szia Chloe!- nyomott a fejem búbjára egy puszit Zayn, jó pár perccel az érkezésem után.- Mikor jöttél meg?- a zavarodottság tisztán kivehető volt a hangjából. Pár pillanat múlva mindenki más is köszönt nekem, amit nevetve viszonoztam. Az órára nézve elhúztam a számat. Mennem kellett. Vettem egy nagy levegőt, majd kibontakoztam Niall karjaiból. 
- Srácok, mennem kell, majd holnap találkozunk!- mosolyogtam rájuk. 
- Hőőőőőő!- horkant fel Louis azonnal, nem éppen illedelmes módon, mire elnevettem magam.- Még csak most jöttél, nem mehetsz el!
- Bocs, programom van.- vontam meg a vállam mosolyogva, majd megpaskoltam az arcát. - Borotválkozz meg, mert szúrsz!- mondtam nevetve, majd már indultam is az ajtó felé. 
- Én is szeretlek Chloe!- kiáltott utánam, mire hangosan felnevettem és a levegőbe emeltem a hüvelyk ujjam. Már éppen csuktam volna be magam mögött az ajtót, amikor valaki megállította. Hazz kijjebb nyitotta a fa darabot, pont annyira, hogy kényelmesen kiférjen rajta. 
- Nálunk alszol?- kérdezte mosolyogva, mire elhúztam a számat. Tegnapelőtt is itt aludtam, és lenne dolgom otthon is. 
- Még meggondolom.- mondtam, remélve ezt elfogadja válasznak. 
- Igazából nem kérdés volt!- villantotta meg a Colgate reklámba illő mosolyát, és mindketten elnevettük magunk. Ő is tudta, hogy nem vehetik biztosra, hogy ez estét itt töltöm, de mivel nem vitatkoztam, tudta hogy van esélye ennek a lehetőségnek is. 
- Érezd jól magad!- mosolygott, majd kijjebb hajolt, és felém tartotta az arcát. Már meg sem lepődtem a mozdulatain, mosolyogva nyomtam egy puszit a puha arcára, majd lesiettem a lépcsőn, ki az utcára.

Sorban kukkantottam be az üveg falakon keresztül minden egyes masszázs szobába, reménykedve abban, hogy hamar felfedezem a szőke tincseket. Akarva-akaratlanul is, de láttam Nicki Minajt sárpakoláson részt venni, Kristen Stewartot amint forró köveket pakolnak a hátára valamint Ashley Tisdalet, aki éppen akkor foglalt el egy ágyat Vanessa Hudgens mellett. A huszadik ajtó után, azonban már kezdtem feladni, hiszen még a felénél sem jártam, de lehetetlennek tűnt, hogy valaha is jó helyen nézzek be. Már épp fordultam volna meg, amikor pár ajtóval odébb Taylor kidugta a fejét, majd miután észrevett, vadul elkezdett integetni. Beléptem mögötte a szobába, és az egész testem átjárta a meleg levegő és a füstölők aromája. Hirtelen minden kételyem elpárolgott, ami Taylor ellen bennem volt, és ellazultam. A masszőrök utasítására levetkőztem fehérneműre, majd lefeküdtem az egyik ágyra. Rám terítettek egy puha, fehér, frissen mosott lepedőt, és elkezdték masszírozni az elgémberedett nyakam és hátam. Egy nagy sóhaj szakadt ki belőlem és lehunyt szemmel élveztem ahogy ellazítanak. 
-Ugye milyen jó?- kérdezte Taylor suttogva, mire hümmögtem egyet. Nem is értem, miért nem jártam eddig ide.

Egy óra telt el, mióta megérkeztünk ebbe a paradicsomba, és azóta is itt vagyunk. Éppen valami gyógyteát kortyolgattunk meleg köveken, ami állítólag megszépít belülről. Ugyan nem hittem el, hogy ilyen varázs ereje lenne, finom volt, úgyhogy boldogan fogadtam el a második poharat is. 
- És akkor azt mondta, hogy csak viccelt, én pedig lefagytam... Élő adásban!- folytatta Taylor, belőlem meg kitört a nevetés. Hamar csatlakozott ő is, és egymásba gabalyodva nevettünk.
- Ez még semmi!- mondtam neki két nevetés között, majd miután kicsit lenyugodtam, elkezdtem mesélni az én egyik legmegalázóbb, legkínosabb élményemet. - Apa valamilyen nagyon fontos eseményre volt hivatalos, és az egész családját meghívták. Alex és Zoey éppen influenzások voltak, úgyhogy csak én mentem vele. Az esemény előtti estén, kezembe nyomott egy vaskos papírköteget, amiben benne volt mindenki aki számít, és közölte, hogy tanuljam meg másnap estére. Nem vettem komolyan, semmi kedvem nem volt hozzá, és egyébként is egy nagy dolgozatot írtam másnap a suliban. Majd eljött az este, és én még csak egyszer lapoztam végig az egész könyvet. Amikor megláttam, hogy alig ismerek valakit, elszörnyedtem, és éreztem hogy ott baj lesz. Bementünk a nagyterembe, és apa elszakadt mellőlem. Aztán jött az eligazító ember és közölte, ki mellé kell üljek. Elmondta a nevet, és aztán ott is hagyott. Természetesen már abban a pillanatban elfelejtettem mit mondott, ahogy ellépett mellőlem, így ott maradtam egyedül. Már mindenki elfoglalta a helyét, csak én toporogtam egy helyben a bejáratnál. Úgy voltam, hogy inkább kimegyek az ajtón, amikor a színpadon a pasas megkért, hogy foglaljam el a helyem. Mindezt mikrofonba. Vörös fejjel elkezdtem keresni az üres székeket az asztaloknál, majd mikor kiszúrtam egyet, elindultam arra felé. Félúton viszont egy hölgy vissza jött a mosdóból, és leült arra a helyre, úgyhogy immár a terem közepén leblokkoltam. Végül elnavigáltak a helyemre, de nagyon égő volt az egész. Azóta mindig megtanulom a neveket...- fejeztem be a történetet nevetve, és kicsit megugrottam, mert Taylor a nagy nevetésében rám loccsantotta a forró teáját.
-Jó, jó!- nevetett- Lehet hogy tényleg te nyertél a kínos szituddal!- röhögve adtam neki igazat, majd az utasításra elfoglaltam a masszázs ágyat.
Ahogy megláttam, hogy forró kövekkel közelítenek felém, enyhén lefehéredtem, de megnyugtattak, hogy semmi baj nem lesz, így viszonylag nyugodtan vártam, hogy a forró felület érintkezzen a hátamon a bőrrel.

- Ez szuper volt!- mondta Taylor a hátsó ajtóban. 
- Igen!- mosolyodtam el- Talán majd megismételhetnénk.-ahhoz képest hogy mire számítottam, zseniálisan éreztem magam. Vigyorogva bólintott, majd szorosan megölelt. Viszonoztam a gesztust, majd elhúzódott és mélyen a szemembe nézett. 
- Köszi, hogy adtál még egy esélyt...- suttogta halványan mosolyogva. 
- Mindenki megérdemel egy második lehetőséget!- mondtam határozottan, és minden szót komolyan is gondoltam. Intettem neki egy utolsót, mielőtt elfordult volna a folyosón ami a szobákhoz vezetett, majd kiléptem a kertben végigfutó utcára. Eléggé lehűlt az idő és a testem még mindig a meleg, kényeztető levegőhöz volt hozzá szokva, így szinte azonnal libabőrös lettem. Sietős léptekkel indultam el a házunk irányába.
A fiúk háza előtt lassítottam sietős lépteimen, és benéztem az ablakon. A nappaliban égett a villany, de a függöny miatt nem láttam tisztán. Egy alak állt az ablaknak háttal, a hajából ítélve Harry, és nagyon koncentrált valamire. Majd hirtelen bal oldalról egy ember rávetődött és eltűntek a látókörömből. A szoba túloldalán még láttam ahogy valamelyikőjük magához szorít valamit, majd a fél kezét előre tartva kezd el rohanni, ezzel képen tenyerelve az előtte álló Liamet, aki az ütéstől kidőlt oldalra. Nevetve vettem tudomásul, hogy Amerikai-fociznak a házban, hiába kérték meg őket már annyiszor, hogy ne tegyék. Lassan odasétáltam a kerítéshez és rákönyököltem. Halk nevetések és egymás nevének ordibálásai szűrődtek ki. Halványan mosolyogva figyeltem őket, ahogy szívják egymás vérét és jól szórakoznak. A szívemet akaratlanul is melegség járta át, attól függetlenül, hogy kinn elég hűvös volt. Még ahogy egymásra kiabálnak, abból is hallatszik mennyire jóban vannak egymással és ez akaratlanul is mosolyt varázsol az arcomra. A régi barátaimat juttatják eszembe, és ugyan mi már nem vagyunk együtt, jó érzés látni, hogy ők igenis összetartanak, és kiállnak egymás mellett... Bármiről is legyen szó!

2015. február 1., vasárnap

Inside...





Sziasztok Directionerek,
Végre Február 1. van... ez két okból is nagyon jó. Az egyik az, hogy ismét egy nyárhoz egyre közelebb levő hónapba léptünk, de ez most mellékes. Ami viszont fontos, az az, hogy ma van Harry 21. szülinapja!!!! El sem hiszem, hogy már ő is ilyen "nagy"... Reméljük nagyon jól telik neki ez a gyönyörű nap, és hogy szenzációsan érzi magát a barátaival. #HappyBirthdayHarry
És akkor itt van az Inside rész, mostmár Hazz szemszögéből is. Jó olvasást nektek :) <3




Harry szemszöge:

Magam alatt voltam. Az ágyamon ültem és egy üres papírra firkálgattam. Úgy döntöttem, megpróbálom ezt az egészet, amit érzek, dalba foglalni. Ha Taylornak megy, nekem sem kellene gondot okozzon. Mégis annyira, de annyira nehéz volt. Nem értettem, mit szeretnek bennem a rajongók. Még egy nyomorult dalt se tudok írni. Igaz, Arianaval megírtunk egyet, de mikor valami olyat akarok, ami igaz, ami az én életemről szól, megáll a tudományom. Louis meg Liam sokkal tehetségesebb ebben. Ölembe vettem a mellettem heverő gitárt, hátha így könnyebben eszembe jut valami használható.
Rengeteg harmóniát tudok. De valahogy egyikük sem volt elég jó nekem. Ahogy játszottam, mindig valamelyik már létező dalhoz jutottam.
Éppen a Fireproof-ot dúdoltam, mikor nyílt az ajtó, és Niall a fülén telefonnal lépett a szobába. Kicsit puffogva tettem félre a gitárt, és kérdőn néztem a szőke fiúra, aki folyamatosan helyeselt a telefonba.
-Akkor adom is -mondta, majd tenyerét a készülékre tapasztva hozzám fordult.
Felvontam a szemöldököm.
-Szívesen-mondta, majd kezembe nyomva a mobilt kisétált a szobából.
Kezdtem egyre kíváncsibb lenni, így gyorsan fülemhez emeltem a készüléket.
-Halló?-szóltam bele, nem tudván, hogy ki van vonalban.
-Harry Styles ugye?-hallottam egy mély férfi hangot. Kicsit csalódtam, azt reméltem, Chloe lesz az.
-Igen, kivel beszélek?-sajnos nem ismertem meg hangról.
-Dan Rivers vagyok-kezdte, én pedig kezdtem egyre jobban összezavarodni -Niall hívott, hogy felbontsa a szerződést, és azt mondta, hogy te szívesen felvállalnád helyette.
-Hát...-próbálkoztam, de nem hagyott szóhoz jutni.
-Az a helyzet, hogy most, hogy Chloe nemsokára végez a középiskolában, egyre többet gondolkodok, hogy mi legyen ezután. Sok egyetemre felvették, többek között Oxfordba, és Cambridgebe is. Persze van, hogy úgy érzem, jobb lenne, ha egyetem helyett beszállna ő is az üzletbe. Tudod, hogy nekem fontos, hogy a lányom mindig a középpontban maradjon, amit nem is tudnék jobban elrontani, mint hogy elküldöm a világ másik felére, az eldugott dohos  Angliába tanulni. Hacsak....-vitte fel a hangszínét- és itt jöttök ti a képbe, mint Anglia és a hírnév egyetlen közös pontja.
Úgy látszik befejezte, mert elhallgatott. A fejemben kezdett összeállni a kép. Mit mondjak... nem voltam ellenére. Kivéve egy dolgot: hogy ezt az egészet Chloenak kellene eldöntenie, nem pedig nekünk. Ez az ő élete!
-Nem is tudom-mondtam -Nem akarok olyan lenni, mint Brian volt. Attól, hogy híres vagyok, még van gerincem!-tudtam, hogy helyesen cselekszem, mikor ezt kimondom.
-Hát rendben... Majd szólj, ha Chloe jóléte fontosabb lesz neked, mint a saját büszkeséged!-mondta dühösen, majd lerakta.
Lassan, elgondolkodva emeltem el a fülemtől a készüléket. A semmiben meredve éreztem, hogy most rontottam el az életem. Ezzel mindannyiunktól elvágtam Chloet, elértem, hogy az apja valami Brian féle férget keressen neki, és nem tanulhat tovább az igazi otthonában. Szörnyen éreztem magam.
-Hazza!-hallottam Eleanor csilingelő hangját -Jössz velünk kajálni?
Nagyot nyeltem, hogy lemenjen a gombóc a torokból.
-Maradok itthon-mondtam, és abban a pillanatban nyílt az ajtó, a keletkező résen pedig Louis dugta be a fejét.
-Mi baj?
Nem szóltam semmit, csak megráztam a fejem.
-Addig bámullak, amíg el nem mondod-dőlt neki az ajtófélfának egy féloldalas mosollyal az arcán.
-Semmi, menj csak, legyél a barátnőddel, meg a többiekkel. Csak fáradt vagyok!-erőltettem egy mosolyt az arcomra
Lou ugrott egyet, és a száját valami sikítas szerű hang hagyta el.
-Niall!-förmedt a nevetgélő szőkére, aki védekezően emelte fel a csikiző kezeit, majd befurakodott az ajtón, és leült mellém az ágyra.
-Mi a helyzet?-nézett rám mosolyogva -Mikor írjuk alá az új szerződést?
Louis csak értetlenül nézett az ajtóból. Sóhajtottam egyet, majd Niall izgalomtól csillogó szemeibe néztem.
-Nincs új szerződés, Niall.
-Mi?!-csak ennyit mondott, és a szája tátva maradt a csodálkozástól. Nem is számítottam másra, de egyszerűen nem volt energiám, hogy megmagyarázzam neki, miért döntöttem így.
-Csak nincs. Nem fogadtam el-mondtam idegesen, majd felálltam, és az ajtóban toporgó értetlen Lout majdnem fellökve kisiettem a szobából.
Hallottam, amint felocsúdtak a hirtelen meglepetésből, utánam indultak. De már késő volt, megtaláltam azt a helyet, ahová nem követhetnek. Csapódott az ajtó, kattant a zár, és végre egyedül maradtam a gondolataimmal, kizárva minden és mindenki mást.
Lehajtottam a WC ülőkét, és bár hallottam, hogy kintről szólongatnak, nem zavart. Leültem a lehajtott ülőkére, és az államat megtámasztottam az öklömön. Sötét volt, villanyt nem kapcsoltam, de nem is zavart, sőt jót tett a bűntudattól lüktető fejemnek. 
Kintről hallottam a távolodó lépteket, de nem igazán fogtam fel. Az ujjaim kócos hajamba túrtak, összeszorított ajkaim egy alig hallható sóhaj hagyta el. Egyedül voltam, teljesen egyedül, és éreztem, hogy a döntésem miatti bűntudat lassan belülről  kezd égetni. Fejemben Mr. Rivers szavai zakatoltak: "Majd szólj, ha Chloe jóléte fontosabb lesz neked, mint a saját büszkeséged!"

Magam sem tudom, hogyan jutottam oda, de egy kávézóban ültem egy üres asztalnál, és vártam, hogy Mr.Rivers megérkezzen. Tudtam, hogy hozzájuk nem mehetek, hiszen Chloe bármelyik pillanatban hazaérhet. Ezért felhívtam, és megkértem találkozzunk személyesen. Csak homályosan emlékszem erre a beszélgetésre, mint ha lázas lettem volna, úgy rázkódtam öntudatlanul a sötét fürdőszobában.
Az asztal kockás terítőjét bámultam, és az ujjamat a összevissza futó vonalak mentén húzogattam rajta. A lábam remegni kezdett, ezért megfeszítettem, de ettől csak még rosszabb lett, egész testemben rázkódtam.
Nem mertem körbenézni, mert éreztem a kíváncsi tekinteteket égni a bőrömön. Haza akarok menni, csak ez a gondolat motoszkált a fejemben. De tudtam, nem lehet, még nem. Nem azért jöttem el idáig, hogy most egyszerűen csak visszaforduljak.
Az ajtó felől csilingelő hangot hallottam, ami azt jelzi, valaki belépett. A fejem úgy kaptam fel, mint a fogságba ejtett oroszlán, mikor nyílik a ketrece ajtaja. Az új vendég nem Mr.Rivers volt, de ahogy meglátott céltudatosan indult el felém. Szőke haját játékosan dobta hátra, amint az asztalom mellé ért. Nem kérdezte, leülhet e, csak kihúzta a széket, és lábait keresztbe téve elhelyezkedett. Arcán szétterült a fehér fogait kivillantó mosoly.
-Szia, Haz -könyökölt az asztalra, és a lehető legbájosabban nézett a szemembe.
-Taylor-biccentettem viszonylag nyugodtan, ahhoz képest, hogy belül a pokolba kívántam ezt az ördögi nőszemélyt.
-Mizu, édes?-kuncogott. Ha nem ismerném olyan jól, azt mondanám, aranyos, de tudtam, csak direkt csinálja.
-Taylor, menj el!-nem könyörögtem neki, de nem is kiabáltam. Higgadtan, és megfontoltan ejtettem ki minden szót a számon.
Felhúzta a szemöldökét, és a szája különös mosolyra húzódott.
-Csak nem találkozód van valakivel? De édes...-gügyörészett, és a száját megjátszva lebiggyesztette. Az asztal felett átnyúlva, kezét az enyémre tette, de abban a pillanatban elrántottam, ahogy megéreztem hideg ujjainak érintését.
-És ha igen?-most már kezdtem ideges lenni -Szakítottunk, próbálj meg túllépni, drága!-villantottam egy szarkasztikus vigyort.
Láttam a dühöt egy pillanatra a szememben, de egyből lehiggadt, és már jött is a frappáns visszavágással.
-Próbálok, hidd el!-mondta gúnyosan -De egyszerűen nem megy, olyan tökéletes vagy!-fröcsögte, majd egy bájos mosolyt villantva felállt, és felszegett fejjel kisétált az ajtón. Csak néztem távolodó alakját, és hallgattam, ahogy a kis csengő hangja lassan abbamarad.
Ezután már nyugodtan, gondolataimba merülve várakoztam, azt leszámítva, hogy félpercenként az órára pillantgattam. Vártam, és már a harmadik csésze kávém hozták ki, mikor az ajtó végre kinyílt. Mr. Rivers láttán mindenki mosolyogva köszönt, és mivel ez a kávézó is az ő tulajdona, a dolgozók egyszeriben kedvesebbek és szorgalmasabbak lettek. Hatalmas tekintéllyel bírt ez a férfi. Gyorsan eligazította a félrecsúszott nyakkendőjét, és intésem viszonozva indult el felém. Ahogy odaért felálltam, és kezet nyújtottam neki, amit szívélyesen el is fogadott. Láttam arcán átsuhanni a győztes mosolyt, ahogy a szemembe nézett.
Alig ültünk le, egy felszolgáló lány már ott is termett, hatalmas mosollyal az arcán. Mr. Rivers gyorsan rendelt, majd mosolyogva felém fordult.
-Harry, miről szerettél volna beszélni személyesen?-megint a barátkozós, mézes mázas modorával jött, de most talán csak gúnyból. Tudta, hogy megtört, legyőzött.
-Meggongoltam magam, uram.
-Ezt örömmel hallom-mosolygott, majd átvette a villám gyorsasággal elkészült kávéját. -Tudod mit, szólíts csak Dan-nek! 
-Rendben-bólintottam, bár tudtam, ez is csak egy formaság, amivel megpróbál az emberek bizalmába férkőzni.

Ezután már nem csevegtünk túl sokat. Mr. Rivers a rengeteg dolgára hivatkozva előkapta a szerződést, hogy írjam alá, majd kicsapta az asztalra a mi példányunkat is, amit hazavihetek a fiúknak is.
A saját példányát gondosan elhajtogatva állt fel, gyorsan elköszönt, és már csengett is az ajtó nyitást jelző csengettyű, én pedig ismét egyedül üldögéltem az asztalnál. Gyorsan átfutottam a szerződést, és meglepetten konstatáltam, hogy ugyanaz a papír, amit még az irodájában készített, jobban mondva annak kiegészített másolata. Rajta volt Niall neve, majd szépen sorban mind az ötünk aláírása. A kiegészítő részben már az én nevem szerepelt, minden szabályos. Hiába, ha valamihez ért ez a Mr. Rivers az az üzlet, a formalitás. Lassan tápászkodtam fel, majd a felszolgáló lány kezébe nyomtam a jókora borravalóval megspékelt tartozásom. Még láttam a lány barna szemeit megcsillanni, és az arcán átsuhanni egy halvány mosolyt, majd megfordultam és vissza indultam a házunk felé. A barátságos utcán sétálva néztem, ahogy az egyre laposabb napsugarak megcsillannak a köveken, és arany színűre festik a szembe jövő 5-6 éves lány vöröses tincseit. Szemébe néztem, mire ő elkapta a tekintetét és mosolyogva kezdte a cipője orrát nézni. Ahogy egészen mellém ért, mégis felemelte a tekintetét, és megeresztett egy aranyos mosolyt, amit rögtön viszonoztam is. Halkan felnevetett, majd szemeit újra lesütve tovább ment. Egy pillanatra megálltam, és utána fordultam, hátha csak túl felénk volt, hogy megszólítson. Akkor fordult be a sarkon egy középkorú nő, és ahogy meglátta a kislányt, mosolyra húzta a száját, majd megszaporázta a lépteit. A lány futni kezdett, ahogy észrevette a felé igyekvő nőt, feltehetően az anyukáját. Mikor találkoztak, az anyuka felkapta kislányát, és nevetve pörgette meg a levegőben. 
Arcomra akaratlanul is elégedett mosoly ült ki, majd megfordultam, és lépteimen gyorsítva indultam tovább.